Ikke vær redd for å bære en fargerik selskapskjoler

Noen ganger, alt du trenger er en skvett farge å se fantastisk i en selskapskjoler. I et hav av svart aften kjoler, den enkleste måten å skille seg ut under en formell hendelse kan være å bære en kjole sportslige dristig, lyse nyanser. Enten det er levende rødt eller strålende blått, er du sikker på å snu hodet i det øyeblikket du går inn i stedet for hendelsen.

Før du plukker ut at kanarifuglen gul eller Chartreuse kjole, men husker den grunnleggende sannheten om farger: de kan sammenstøt. Når du shopper rundt for en fargerik kjole, er det best å velge en farge som passer din hudfarge. Pulserende nyanser som gult, cyan, lime grønn og rosa ser flott ut på damer med en oliven tone eller ibenholt huden. Fair flådd kvinner billettpris bedre med dypere nyanser som Violet og Emerald Grønn. Se mer på: selskapskjoler

Red er en farge som kan gå bra med noen hudfarge, avhengig av sitt nivå av lysstyrke. En candy rød kjole uanstrengt smigrer melkeaktig hvit hud for eksempel, men det kan sammenstøt horribly på mørk hud. Kvinner med solbrune eller Søn kysset huden er heldige som de kan dra ut iført nesten alle nyanser av skarlagen.

Solid farger er flott å ha på under formelle kveldsarrangementer. Det samme kan sies om kvelden kjoler med utskrifter. Avhengig av stoff brukt og utskriften design selv, kan du trekke av ser chic og stilig gjennom den formelle kvelden affære. En trykt selskapskjoler laget av silkeaktig, glitrende stoff eller lag av tynne chiffon er prima eksempler på elegante moderne kjoler.
Publié dans Default Category sur 14 juillet à 07:14

Commentaires (0)

Pas d\'identifiant